2010-es újdonságok és előrendelési akció a GPshop-nál (x) - F1VILÁG.HU

2010-es újdonságok és előrendelési akció a GPshop-nál (x)

HIRDETÉS

A szezon közeledtével az új autók tökéletesítése mellett egyre több csapat mutatja be a rajongóknak szánt újdonságait is.

A szezon közeledtével az új autók tökéletesítése mellett egyre több csapat mutatja be a rajongóknak szánt újdonságait is.

A főbb Forma 1-es csapatok hivatalos kereskedőjeként az országban elsőként és a legnagyobb választékban a GPshop-nál vásárolhatjuk meg ezeket a termékeket.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is az év első hónapjaiban folyamatosan kerülnek fel a hivatalos rajongói termékek a webshopba: a McLaren és a MercedesGP után már a Ferrari legújabb kollekciója is megtekinthető a www.gpshop.hu-n. Sőt, már Michael Schumacher rajongói is kedvükre böngészhetnek az új kínálatban.

Természetesen a többi csapat termékei is hamarosan elérhetőek lesznek, így érdemes gyakran visszalátogatni a webshop oldalaira vagy feliratkozni a hírlevélre, esetleg megkeresni a GPshop-ot a Twitteren, hogy elsőként értesüljünk az újdonságokról, akciókról.

A termékek április-május folyamán lesznek először megvásárolhatóak a Budakeszin található üzletben és a webshopon keresztül is. A jelenleg futó előrendelési akció keretében viszont már bárki megrendelheti az újdonságokat és még 10% kedvezményben is részesül!

Azok pedig, akik 2010. február 27-én 0:00-tól március 14-én 24:00-ig adják le a webáruházban rendelésüket, még az 1.200,-Ft értékű kiszállítást is ajándékba kapják!

Érdemes sietni, mert az akció csak korlátozott ideig tart!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!