2018/05: A hét legfontosabb F1-es hírei - F1VILÁG.HU

2018/05: A hét legfontosabb F1-es hírei

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

Néhány hét választ már csak el minket a téli tesztektől, bár a Forma-1-es szezon kezdetéig még azért viszonylag sokat kell várnunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek komoly horderejű hírek a száguldó cirkusz világában.

A McLaren csapata például a héten bejelentette, Fernando Alonso idén az Endurance-világbajnokság számos versenyén, köztük a Le Mans-i 24 óráson is elindul.


A Liberty Media sem ül a babérjain: az elmúlt napokban számos változtatást jelentettek be, melyek már a 2018-as évben újdonsággal szolgálnak a Forma-1-ben.

Ilyen például, hogy az előttünk álló idényben már nem lesznek rajtrácslányok az F1-es versenyhétvégéken.


De döntés született arról is, hogy módosítanak a versenyek kezdési időpontjain – annak érdekében, hogy még több nézőt tudjanak a TV-képernyők elé ültetni. Így például a Magyar Nagydíj a megszokott 14 óra helyett 15 óra 10 perckor startol majd el.


Daniel Ricciardo pedig igencsak elismerően nyilatkozott Max Verstappenről. Az ausztrál elárulja, soha nem volt még olyan kemény csapattársa az F1-ben, mint a holland.

Hirdetés


És az ausztrál egy másik interjúban beszélt arról is, alaposan megfontolja jövőjével kapcsolatos döntését, hiszen azon múlik majd, hogy világbajnok lehet-e a Forma-1-ben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!