Verstappen vs. Ocon

A 2018-as F1-es autóbemutatók időpontjai

Fotó: Williams
Fotó: Williams

Jelen állás szerint február 15-én a Williams csapata kezdi a Forma-1-es autóbemutatók sorát. A Mercedes és a Ferrari új betontorpedója egy napon mutatkozik be.

A 10-ből eddig 7 csapat erősítette meg autóbemutatójának időpontját, csupán a Red Bull, a Force India és a Haas adós a dátummal, ám várhatóan valamennyi csapat 2018-as modellje elkészül az első, február 26-tól tartandó előszezoni tesztre.

Az autóbemutatók sorát a Williams kezdi február 15-én, majd február 20-án a Sauber és a Renault tart prezentációt.

A tavalyi év két nagy riválisa, a Mercedes és a Ferrari egyazon napon, február 22-én prezentálja új modelljét, míg a McLaren egy nappal később, február 23-án.

A 2018-as autóbemutatók listája:

Csapat Dátum  Helyszín 
Williams Február 15. London
Renault Február 20. Online
Sauber Február 20.
Mercedes Február 22. Silverstone
Ferrari Február 22. Online
McLaren Február 23.
Toro Rosso Február 26. Barcelona
Force India
Red Bull
Haas
 

Kapcsolódó cikkek

Mercedes: A Ferrari kinyilatkoztatott azzal, hogy Vettelt favorizálja

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, a Ferrari újdonsült csapatfőnöke, Mattia Binotto egyfajta „kinyilatkoztatást” tett azzal, amikor nemrég azt mondta, a 2019-es szezon első felében még inkább négyszeres világbajnokuk felé hajlanak majd.

Leclerc munkába állt, ő a leggyorsabb a Ferrarival

Charles Leclerc folytatja a munkát ma Barcelonában a Ferrari 2019-es Forma-1-es autójával. A monacói versenyző nem pazarolja az időt, már most 25 körnél jár, ráadásul egyelőre övé a legjobb idő.

Friss hírek