7 millió dollár az első 7 versenyre – Kubica újra játékban?

Fotó: XPB
Robert Kubica (POL), Williams F1 Team 28.11.2017. Formula 1 Testing, Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Tuesday. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images

Sajtóértesülések szerint ismét versenyben van a Williams üléséért Robert Kubica.

A Forma-1-es visszatérésre pályázó lengyel még az Abu Dhabi Nagydíj után tesztelt a brit istálló 2017-es autójával, melyet követően olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Williams mégsem őt, hanem az Abu Dhabiban szintén köröző Szergej Szirotkint választotta.

A bejelentés azonban várat magára – állítólag a Williams csak januárban tudatja a nagyvilággal, ki veszi át Felipe Massa helyét, és lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

A finn MTV televíziós csatorna jelentése szerint ráadásul közel sem biztos, hogy Szirotkin lesz a befutó, Kubica menedzsere, Nico Rosberg ugyanis állítólag ajánlatot tett a Williamsnek. A lengyel versenyző és támogatói 7 millió dollárt kínálnak a csapatnak a 2018-as szezon első 7 versenyére.

„Ha ez idő alatt nem tudja meggyőzni a Williamst, Szirotkin váltja a lengyelt” – közli a tudósítás.

Ha hinni lehet a híreknek, a Williams komolyan fontolgatja Kubicáék ajánlatát, és ez lehet az oka annak is, hogy a csapat csak januárban tesz bejelentést versenyzői felállásáról.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!