A Belga Nagydíj végleges rajtrácsa - F1VILÁG.HU

A Belga Nagydíj végleges rajtrácsa

HIRDETÉS
Nyilvánosságra hozta a Forma-1-es Belga Nagydíj végleges rajtrácsát a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).
SPA-FRANCORCHAMPS, BELGIUM - AUGUST 31: Charles Leclerc, Ferrari SF90 during the Belgian GP at Spa-Francorchamps on August 31, 2019 in Spa-Francorchamps, Belgium. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

A pole pozícióból a Ferrari monacói tehetsége, Charles Leclerc kezdi meg a 15 óra 10 perckor kezdődő versenyt, mellette csapattársa, Sebastian Vettel foglalhat helyet.

 A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton a 3. helyről várhatja a piros lámpák kialvását, csapattársa, Valtteri Bottas startol majd mellőle, a 4. helyről.

Motorkomponens-cserék miatt több versenyző is büntetést kapott az időmérő után: Carlos Sainzot, Lance Strollt, Alexander Albont, Antonio Giovinazzit és Daniil Kvyatot is hátrébb sorolták.

A Williams lengyel versenyzője, Robert Kubica nem tudott értékelhető köridőt futni a szombati időmérőn műszaki hiba miatt, ám részt vehet a versenyen: ő a bokszból vág majd neki a spái futamnak.

A Belga Nagydíj végleges rajtrácsa:

Forrás: FIA

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!