A Ferrari biztos Räikkönen feltámadásában - F1VILÁG.HU

A Ferrari biztos Räikkönen feltámadásában

HIRDETÉS

A Ferrari Forma-1-es csapatánál meg vannak győződve arról, finn világbajnokuk, Kimi Räikkönen hamarosan felülkerekedik szezon eleji problémáin.


A Ferrari Forma-1-es csapatánál meg vannak győződve arról, finn világbajnokuk, Kimi Räikkönen hamarosan felülkerekedik szezon eleji problémáin.

A 2007-es év legjobbja sokat szenvedett a bajnokság első versenyein, elmondása szerint közel sem tudta kihozni a legtöbbet az F14 T kódjelű versenygépből.

Bár a Ferrari komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megoldást találjon Räikkönen problémáira, a finn versenyző Kínában sem tudott nagyot alakítani – miközben csapattársa, Fernando Alonso dobogóra állhatott.

James Allison, a maranellói alakulat technikai igazgatója mindazonáltal biztos abban, a „Jégember” hamarosan csúcsformában teljesíthet.

„Kimi rendkívül jól dolgozik együtt a csapattal, együttműködik mérnökeivel, illetve a másik autón dolgozókkal, segít minket abban, hogy előrelépéseket tegyünk az autóval” – mondta a szakember.

„Segít megmutatni, mely területen gyengélkedünk, és segít minket abban, hogy erősebbé váljunk. Tudjuk, hogy rövid időn belül ismét remek eredményeket ér majd el a versenypályán.”

Allison emellett kifejtette, rendkívül elégedettek Fernando Alonso munkájával is – a spanyol versenyző a nehéz idénykezdet ellenére harmadik a bajnoki összetettben.

„Nagyon szerencsések vagyunk itt, a Ferrarinál, hogy két ilyen nagyszerű versenyzőnk van. Fernandótól mindig is rendkívüli teljesítményt láthattunk, minden lehetőséget könyörtelenül kihasznál. Köszönetet kell mondanunk neki azért, hogy ennyi mindent elért ezzel az autóval.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!