A Ferrari elnöke nem aggódik versenyzői miatt - F1VILÁG.HU

A Ferrari elnöke nem aggódik versenyzői miatt

HIRDETÉS

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo teljes mértékben elégedett versenyzőivel, Fernando Alonsóval és Felipe Massával, akiken véleménye szerint nem fog múlni a siker az idei esztendőben.


A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo teljes mértékben elégedett versenyzőivel, Fernando Alonsóval és Felipe Massával, akiken véleménye szerint nem fog múlni a siker az idei esztendőben.

„A versenyzői páros az, amivel egyetlen problémám sincsen” – mondta az olasz szakember a riportereknek a Ferrari médiarendezvényén a Dolomitokban.

„Nagyon elégedett vagyok versenyzőinkkel, és nem akarom elmondani, hogy ki a világ legjobb versenyzője, legyen elég annyi, hogy tudom, ki az.”

Di Montezemolo egykori versenyzőjéről, a hétszeres világbajnok Michael Schumacherről is mondott egy két szót, akit a napokban egyik legnagyobb ellenfelének nevezett meg Alonso.

„Nem vagyok meglepve (hogy ezt mondta), és ez jó nektek, illetve újságaitoknak” – folytatta. „Biztos vagyok abban, hogy más Hamiltont vagy Vettelt mondta volna. Ez pedig jó, de azt mondom, hogy várjuk meg a szezon első versenyét, akkor már okosabbak leszünk.”

„Michael a szívem és az életem egy része. Egy nagyon fontos része a Ferrari történelmének. Egyike vagyok azon embereknek a világon, akiknek semmi kétségük nincs afelől, hogy egy fantasztikus versenyző. Majd meglátjuk.”

Ami pedig az idei szezont illeti, az elnök a következőkkel folytatta: „Egy nagyon kemény szezont látok. Biztos vagyok abban, hogy legalább három, de lehet, hogy négy nagyon versenyképes alakulat lesz a mezőnyben, amely eséllyel pályázhat a bajnoki címre.”

„Teljesen felfrissült az egész mezőny, a versenyzők új generációja van a pályán. Úgy vélem, hogy (Nico) Rosberg egy fantasztikus szezont teljesített. Nagyon intelligens és gyors. És az, hogy gyorsabb volt Michael Schumachernél, egy kitűnő bizonyíték erre. Számos oka lehet ennek, de én csak az időket nézem.”

„Vettel egy másik kiváló példája az új generációs versenyzőknek. Úgy gondolom, hogy van még néhány olyan pilóta a mezőnyben, aki egy versenyképes autóval nagyon jó lehet. Rosberg pedig egyike a legjobb új generációs versenyzőnek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!