A Ferrari volt elnöke reméli, Hamilton nem éri utol Schumachert - F1VILÁG.HU

A Ferrari volt elnöke reméli, Hamilton nem éri utol Schumachert

HIRDETÉS
A Ferrari volt elnöke, Luca di Montezemolo nagyon reméli, hogy a 2020-as F1-es szezonban nem folytatódik Lewis Hamilton sikersorozata – szerinte ideje lenne, hogy a Ferrari átvegye az uralmat a Forma-1-ben.
Michael Schumacher, Luca di Montezemolo, Ferrari

Hamilton az Amerikai Nagydíjon 6. világbajnoki címét szerezte meg, ezzel már csak egyetlen bajnoki címre van Michael Schumacher rekordjától – Montezemolo reméli, hogy a brit versenyző nem éri utol a hétszeres bajnokot. 

„Remélem, hogy a hatodik világbajnoki címe az utolsó lesz Lewis Hamilton számára” – nyilatkozta Montezemolo az olasz Rai rádiónak. 

„Bízom benne, hogy a következő évben a Ferrari érája kezdődik” – folytatta. 

A Ferrari a téli tesztek alapján az idei évben bízott benne, hogy idén felveheti a versenyt a Mercedesekkel, azonban a szezon első felében győzelmet sem tudtak szerezni. A nyári szünetet követően az olaszok új erőre kaptak, azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy megállítsák Hamiltont. 

„Szurkolóként remélem, hogy újra nyerni tudunk majd” – nyilatkozta Montezemolo. „És ha ez nem történik meg, akkor a bajnokságot legalább az utolsó versenyen kell elveszítenünk, egy nagyon versenyképes csapat ellen.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!