A Ferrarik az élen kanadai időmérő előtt - F1VILÁG.HU

A Ferrarik az élen kanadai időmérő előtt

HIRDETÉS
Sebastian Vettel vezetésével a két Ferrari volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. Őket a két Mercedes, illetve a két Red Bull követte.
Fotó: Scuderia Ferrari

Montrealban péntekhez hasonlóan kedvező időjárási körülmények fogadták a mezőnyt, és úgy tűnik, ezen a hétvégén a Ferrari végre méltó ellenfele tud lenni az eddig domináló ezüstnyilaknak.

A leggyorsabb köridőt Sebastian Vettel futotta meg a harmadik edzésen: a német 1 perc 10,843 másodperces idővel végzett az élen, 139 ezredmásodperccel megelőzve csapattársát, Charles Leclercet.

A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton – aki pénteken falnak csapta autóját – a 3. helyen zárt, hátránya közel 4 tizedmásodperc lett.

Hamilton mögött Valtteri Bottas lett az 5 lett, őt a két Red Bull követte. A top 10-ben zárt még Daniel Ricciardo, Lando Norris, Sergio Perez és Daniil Kvyat is.

A sor végén ezúttal is a két Williams: Robert Kubica 3,5 másodperces lemaradással lett 19. Lance Stroll műszaki hiba miatt csak 1 kört tudott megtenni – a Racing Point autójából lángok csaptak fel az edzés korábbi szakaszában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!