A Force Indiánál tesztelhet a GP2-es bajnok - F1VILÁG.HU

A Force Indiánál tesztelhet a GP2-es bajnok

Két ifjú tehetséget is autóba ültet az évadzárót követő abu dhabi teszten a Force India csapata.


Két ifjú tehetséget is autóba ültet az évadzárót követő abu dhabi teszten a Force India csapata.

A száguldó cirkusz mezőnye a 2014-es bajnokság utolsó versenyét követően két napot tölt majd el pluszban a Yas Marina versenypályán – a Force India pedig szerdán bejelentette, a GP2-es sorozat idei bajnoka, Jolyon Palmer, míg a brit F3-as bajnokság korábbi győztese, Spike Goddart vezetheti majd autóját.

„A Force India csapata bizalmat szavazott nekem, és már alig várom, hogy visszafizessek ebből valamit Abu Dhabiban” – mondta Palmer, aki hétvégén még részt vesz a GP2-es sorozat utolsó két versenyén.

„Nagyon keményen megdolgoztam egy ilyen lehetőségért, és szeretnék segíteni a csapatnak azzal, hogy a legtöbbet hozom ki ebből a tesztből. Ez az istálló mindig segítette a fiatal tehetségeket, és remélem, hogy ez a lehetőség előrevisz majd az utamon.”

Spike Goddart hozzátette: „Szeretnék köszönetet mondani a Force Indiának ezért a hihetetlen lehetőségért.”

„Minden fiatal versenyző arról álmodik, hogy Forma-1-es autót vezethessen, és nagyon örülök annak, hogy egyike vagyok azon keveseknek, akiknek ez megadatik. Ez a tesztlehetőség fontos állomása a 2015-ös felkészülésemnek, és egyúttal remélem, hogy munkámmal segíthetem majd a csapatot is következő idényre való felkészülésben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!