A Forma-1-es autóbemutatók időpontjai

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Mozgalmasan alakul majd a február az egyszeri Forma-1-rajongó számára, hiszen a téli teszteket megelőzően a királykategória csapatai egymás után mutatják majd be 2019-es versenyautóikat.

Mozgalmasan alakul majd a február az egyszeri Forma-1-rajongó számára, hiszen a téli teszteket megelőzően a királykategória csapatai egymás után mutatják majd be 2019-es versenyautóikat.

Egyelőre négy istálló jelentette be autóbemutatójának dátumát: jelen állás szerint először a Renault versenygépét láthatjuk, a franciák február 12-én bemutatóznak, másnap pedig a korábban Force India néven szereplő Racing Point tart prezentációt, ahol kiderül a csapat 2019-es neve is.

Valentin-napon, február 14-én a McLaren rajongói böngészhetik izgatottan az F1VILÁG.HU weboldalát, 15-én pedig következik a Ferrari autóbemutatója.

Weboldalunkon természetesen valamennyi autóbemutatóról beszámolunk majd sok-sok fotó és videó kíséretében, és lehetőség szerint élő közvetítést is mutatunk a prezentációkról.

A 2019-es autóbemutatók időpontjai:

Csapat Dátum  Helyszín
Renault Február 12. Enstone
Racing Point Február 13. Toronto
McLaren Február 14.
Ferrari Február 15. Maranello
Mercedes
Red Bull
Haas
Sauber
Toro Rosso
Williams
 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es pontverseny állása a sanghaji verseny után

Az első két versenyhez hasonlóan a Forma-1-es Kínai Nagydíj is a Mercedes kettős győzelmét hozta. Lewis Hamilton verhetetlen volt, a Ferrari pedig nem tudta reprodukálni két héttel ezelőtti tempóját Sanghajban.

F1: Kínai Nagydíj – Végeredmény

A Mercedes kettős győzelmével zárult a 2019-es Forma-1-es szezon harmadik versenye, a Kínai Nagydíj. Lewis Hamilton elsőként szelte át a célvonalat csapattársa, Valtteri Bottas, valamint a Ferrari Sebastian Vettel előtt.

F1 1000. – A résztvevők kedvencei (3. rész)

A Forma-1 történetének 1000. versenyét rendezik hamarosan, Kínában. Megszámlálhatatlanul sok felejthetetlen pillanat, melyekre nemcsak az egyszeri rajongók, de természetesen maguk a résztvevők is szívesen emlékeznek vissza.

Az F1-es Kínai Nagydíj rajtrácsa

Valtteri Bottas vezetésével a Mercedes csapata bérelte ki az első rajtsort a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjén, mögöttük a Ferrarik, a Red Bullok, a Renault-k és a Haasok sorakoznak.

Ekkor rajtol az F1-es Kínai Nagydíj

A Mercedes versenyzői rajtolhatnak az élről a 2019-es Forma-1-es szezon harmadik versenyén, a Kínai Nagydíjon. Mutatjuk, mikor lesz érdemes a TV elé ülni!

Friss hírek