A FOTA javaslatai az izgalmak fokozására - F1VILÁG.HU

A FOTA javaslatai az izgalmak fokozására

HIRDETÉS

A forma-1-es csapatok szövetsége (FOTA) felvázolt néhány javaslatot, amivel fokozni lehetne az izgalmakat, és érdekesebbé lehetne tenni a versenyeket mind a lelátókon, mind a televízió készülékek előtt ülők számára a jövőben.

A forma-1-es csapatok szövetsége (FOTA) felvázolt néhány javaslatot, amivel fokozni lehetne az izgalmakat, és érdekesebbé lehetne tenni a versenyeket mind a lelátókon, mind a televízió készülékek előtt ülők számára a jövőben.

A FOTA az elmúlt hónapokban egy átfogó piackutatást végeztetett a rajongók körében, hogy megtudja, a nézők mit hiányolnak a versenyeken, és mit gondolnak arról, mivel lehetne izgalmasabbá tenni a futamokat.

Az f1-es csapatok szövetsége, szakértők bevonásával kielemezte az adatokat, és arra a következtetésre jutott, hogy a nézők sokkal jobban érdeklődnek a technológia, és a stratégia iránt, mint azt gondolták.

Mivel a 2010-es idénytől eltörlik a futam közbeni tankolást, a szövetség azon van, hogy valamilyen módon mégis megtartsa az izgalmakat a kiállások alkalmával, amit úgy érne el, hogy a személyzet minden egyes tagjának hátára azonosító számot festetne, és mérné a szerelők teljesítményét a versenyeken.

A FOTA a hétvégéken különböző show-műsorokkal szórakoztatná a közönséget, és lehetőséget biztosítana a rajongóknak, hogy találkozzanak a versenyzőkkel. A tervek között szerepel, hogy a jövőben több információt osztanak meg a nagyérdeművel, a nézők belehallgathatnak majd a rádióbeszélgetésekbe, és mindent megtesznek azért, hogy a televíziós stábok könnyebben készíthessenek interjúkat a versenyzőkkel, illetve a csapattagokkal.

A televíziós közvetítéseket is feldobnák, a képernyőre jóval több információt írnának ki, és különböző grafikus elemzésekkel színesítenék a show-t a jövőben.

“Történelmi múltjára visszatekintve, a Forma-1 titkos társadalmak gyűjteménye, és eddig nem voltunk képesek hatékonyan együtt dolgozni abban, hogy megosszuk az információkat” – mondta a McLaren újdonsült csapatvezetője, Martin Whitmarsh a FOTA csütörtöki sajtókonferenciáján.

“Nagyon érdekes, hogy a rajongók ennyire érdeklődnek a technológia, a taktika, és a stratégia iránt, amit csak mi tudunk kielégíteni.”

“Mint minden más sportban, ha az igényeket kielégíted ezekkel az információkkal, akkor a rajongók sokkal jobban belefolynak a dolgokba, és sokkal inkább érdeklődnek a sport iránt, ami mindenképpen jó.”

A FOTA javaslatai a TV közvetítés izgalmasabbá tételére:

Hirdetés

Különbség és üzemanyagszint analízis:

Kanyarvételi ív összehasonlítás:

Boxkiállás előrejelzés:

GPS pozíciók:

Kép a képben incidenseknél:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!