A hiperlágy gumik dominálnak majd Mexikóban

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
A hiperlágy abroncsokból választották a legtöbbet a jövő hétvégi Mexikói Nagydíjra a Forma-1 csapatai.

A hiperlágy abroncsokból választották a legtöbbet a jövő hétvégi Mexikói Nagydíjra a Forma-1 csapatai.

Bár a királykategória mezőnye még ezen a hétvégén Austinba látogat, jövő hétvégén már Mexikóvárosban vendégszerepelnek a csapatok.

Az Autodromo Hermanos Rodriguez versenypályán a versenyzők a szuperlágy, az ultralágy és a lágy keverékű abroncsokat használhatják majd.

A csapatok a legtöbbet a leglágyabb vegyületből választották: a Renault és a Sauber összesen 10 garnitúrát kért be a hiperlágyakból, a Mercedes és a Ferrari 8, a Red Bull pedig 9 szettet.

A Forma-1-es csapatok gumiválasztásai a Mexikói Nagydíjra:

Forrás: Pirelli
 

Kapcsolódó cikkek

Ilyenek voltak a gumitaktikák a Kínai Nagydíjon

A kétkiállásos stratégia volt a nyerő a Forma-1-es világbajnokság harmadik versenyén, a Kínai Nagydíjon. A Pirelli infógrafikájának köszönhetően most megnézheted, hogyan alakultak az egyes versenyzők gumitaktikái a sanghaji versenyen.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Íme a Pirelli első 2019-es gumiválasztásai

Nyilvánosságra hozta a 2019-es Forma-1-es idény első versenyeire szánt gumiválasztásait a száguldó cirkusz abroncsszállítója, a Pirelli. Az olasz gyártó a következő idényre leegyszerűsíti abroncsainak elnevezését:

Friss hírek