Verstappen vs. Ocon

A HRT javítócsomaggal készül a Kínai Nagydíjra

A HRT egy kisebb javítócsomag bemutatását tervezi a hétvégén megrendezésre kerülő Kínai Nagydíjon, melytől előrelépést remél.


A HRT egy kisebb javítócsomag bemutatását tervezi a hétvégén megrendezésre kerülő Kínai Nagydíjon, melytől előrelépést remél.

A spanyol alakulat egyik autójával sem tudta kvalifikálni magát a szezonnyitón, azonban az elmúlt versenyen mindkét versenyzője célba ért, ami már önmagában is komoly eredmény a mezőny legkisebb költségvetésével rendelkező alakulatának.

A csapat vezetője, Luiz Perez-Sala magabiztosan várja a hétvégi futamot, ugyanis bízik abban, hogy a háromhetes szünet lehetőséget adott számukra arra, hogy behozzák lemaradásukat és megfelelően felkészüljenek a kínai futamra.

„A szezon kezdete igen komplikált volt, hiszen le voltunk maradva a többiekhez képest” – mondta a szakember. „Óriási erőfeszítésünkbe került, hogy pályára tudjunk gördülni Ausztráliában és javulni tudjunk Malajziában.”

„Természetesen még rengeteg munka áll előttünk, számos területen kell fejlődnünk, hogy ott legyünk, ahol lenni szeretnénk, de legalább ez a két hét lehetőséget biztosított számunkra, hogy egy kicsit analizáljuk az adatokat és feltöltődjünk, így magabiztosan várjuk a Kínai Nagydíjat.”

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy az F112 még gyermekcipőben jár, és még sokat lehet javítani rajta. Sanghajban lesz néhány kisebb javításunk, amely segíthet a hűtés és az aerodinamika javításában.”

„A hétvégén az lesz az elsődleges célunk, hogy megnézzük, működnek-e az újításaink. Összegezve, még többet ki kell hoznunk az autónkból, illetve javítanunk kell a csapatmunkán és a koordináción.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1 egy második versenyt is szeretne Kínában

A Forma-1 globális szponzorációért felelős főnöke, Murray Barnett a minap egy interjúban úgy fogalmazott, „imádnák”, ha lehetne egy második versenyük is Kínában.

Képgaléria: Schumacher utolsó F1-es győzelme

A 2006-os Kínai Nagydíjon aratta Forma-1-es pályafutása utolsó győzelmét Michael Schumacher. A hétszeres világbajnok ma lett 50 éves, ennek apropójából pedig megmutatjuk a 2006-os sanghaji

Íme a Pirelli első 2019-es gumiválasztásai

Nyilvánosságra hozta a 2019-es Forma-1-es idény első versenyeire szánt gumiválasztásait a száguldó cirkusz abroncsszállítója, a Pirelli. Az olasz gyártó a következő idényre leegyszerűsíti abroncsainak elnevezését:

Räikkönen: Most jó nézni az F1-et

Kimi Räikkönen, a Ferrari versenyzője szerint most igazán érdemes F1-et nézni a szurkolóknak, ugyanis szerinte is kiszámíthatatlan, hogy a következő versenyhelyszínen éppen ki lesz a

Friss hírek