Verstappen vs. Ocon

A kis Schumi dobogóra állt a Hungaroringen

Fotó: F1VILÁG
Fotó: F1VILÁG

A 3. helyen ért célba a Forma-3-as Európa-bajnokság harmadik hungaroringi versenyén Mick Schumacher. A versenyt Enaam Ahmed nyerte Dan Ticktum előtt.

Schumacher a 9. helyről vágott neki a vasárnap délutáni versenynek, és már a rajtnál számos pozíciót nyert. Bár a futam során keményen támadta őt Jüri Vips, Schumacher végül megőrizte a 3. helyet.

Ez volt egyébként a német versenyző idei első dobogója az F3-as mezőnyben – tavaly szintén egyszer állt fel a pódiumra, méghozzá Monzában.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia az első hungaroringi versenyt a 4., a másodikat a 7. helyen fejezte be.

Schumacher a vasárnapi versenyt követő sajtótájékoztatón világossá tette, továbbra is a Forma-1 a cél számára.

 

Kapcsolódó cikkek

Todt: Schumacher bizonyítja, mekkora tehetség

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt, bevallotta, nagyon örül annak, hogy Mick Schumacher egyre közelebb kerül a Forma-1-hez, ám reméli, békén fogják hagyni a német versenyzőt.

Alonso: Van egy tanácsom Mick Schumachernek

Fernando Alonso szerint Mick Schumachernek nincs könnyű dolga édesapja, Michael Schumacher Forma-1-ben elért eredményei miatt, éppen ezért sok tapasztalatot kell gyűjtenie karrierje kezdetén. Mick Schumacher

Friss hírek