Verstappen vs. Ocon

A Lotus napokon belül megállapodhat befektetőivel

A Lotus Forma-1-es csapatánál bíznak abban, hamarosan sikerül véglegesíteni azt a megállapodást, melynek köszönhetően hosszú távra biztosított lesz a gárda anyagi helyzete.


A Lotus Forma-1-es csapatánál bíznak abban, hamarosan sikerül véglegesíteni azt a megállapodást, melynek köszönhetően hosszú távra biztosított lesz a gárda anyagi helyzete.

A brit-francia istálló már hónapok óta egyeztet lehetséges befektetőivel, a végleges megállapodás azonban még nem született meg.

A hírek szerint erre napokon belül sor kerülhet, a hivatalos bejelentés még e hónapban megtörténik.

A Lotus júniusban jelentette be először terveit az Infinity Racing nevű vállalattal, melyet azonban azóta átneveztek Quantum Motorsportsra. Mindez amiatt történt, hogy elkerüljék a félreértéseket a jövőben, lévén, hogy a Red Bull névadó támogatója az idei évben már az Infiniti.

A gárda csapatfőnöke, Eric Boullier elárulta, reméli, hamarosan jó hírekkel szolgálhat.

„Még meg kell várnom az igazgatótanács döntését, de úgy tűnik, minden a helyes irányba halad. Amíg viszont nem írunk alá valamit, addig csak annyit mondhatok, hogy majd meglátjuk.”

A Lotus csak akkor foglalkozik majd a versenyzőkérdéssel, ha rendezte financiális helyzetét, Boullier azonban nemrég elárulta, Nico Hülkenberget szeretnék leigazolni a következő évadra.

 

Kapcsolódó cikkek

Maldonado: Derült égből villámcsapás

Derült égből villámcsapásként érte a Renault-tól való menesztése Pastor Maldonadót – a venezuelai elárulta, néhány óra alatt változott meg drámaian a helyzete.

Maldonado bejelentette, távozik a Forma-1-ből

Pastor Maldonado hétfőn megerősítette, 2016-ban már nem lesz tagja a Forma-1 mezőnyének – ezzel gyakorlatilag biztossá vált, Kevin Magnussen a Renault színeiben visszatér a száguldó

Friss hírek