A Lotus szerint Grosjean képes felállni a padlóról - F1VILÁG.HU

A Lotus szerint Grosjean képes felállni a padlóról

HIRDETÉS

A Lotus Forma-1-es csapatánál bíznak abban, versenyzőjük, Romain Grosjean sikeresen felülkerekedik majd szezon eleji problémáin.


A Lotus Forma-1-es csapatánál bíznak abban, versenyzőjük, Romain Grosjean sikeresen felülkerekedik majd szezon eleji problémáin.

A francia sokat küszködött az évad első versenyein, egyelőre ugyanis képtelen felvenni világbajnok csapattársa, Kimi Räikkönen tempóját, aki Ausztráliában nyerni tudott, legutóbb, Kínában pedig a dobogó második fokára állt.

Grosjean úgy érzi, Sanghajban sikerült némi előrelépést tennie, ám tudja, sok munka vár még rá. A Lotus versenyzője abban bízik, hétvégén, Bahreinben végre összeállnak a dolgok.

A Lotus tulajdonosa, Gerard Lopez elismerte, a 27. születésnapját a héten ünneplő versenyző egyelőre képtelen olyan formában versenyezni, mint tavaly, de véleménye szerint egyelőre még nincs ok az aggodalomra.

„A teljesítménye jó. Tavaly mindenki arról beszélt, hogy nem elég következetes, pedig az. Egyszerűen csak rosszul jöttek össze a dolgok néhány versenyen” – mondta a szakember.

„Egyelőre nem tudja hozni azt a tempót, amit tavaly, de nincs okunk azt hinni, hogy nem fogja elkapni a fonalat.”

Lopez szerint kulcsfontosságú lenne, hogy Grosjean mihamarabb ráérezzen a Lotus E21-es versenyautójára az edzéseken.

„Általában egy, vagy fél napos késésben van Kimihez képest, szóval mire megérkezünk az időmérőhöz, ő még nincs a komfortzónában. Muszáj felülkerekednie ezen, ha pedig sikerül, akkor rendszeresen a legjobb öt között lesz – ebben biztos vagyok.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!