Verstappen vs. Ocon

A Lotusnál is versenyezhetne Alguersuari

Spanyol sajtóértesülések szerint idén akár a Lotus csapatánál is versenyezhetne a Forma-1-ből tavaly távozni kényszerült Jaime Alguersuari.


Spanyol sajtóértesülések szerint idén akár a Lotus csapatánál is versenyezhetne a Forma-1-ből tavaly távozni kényszerült Jaime Alguersuari.

A fiatal tehetség a 2011-es idény végén tárgyalásokat folytatott a brit alakulattal, ám azok lezárultak, mivel a spanyol biztos volt abban, megtarthatja versenyzői ülését akkori csapatánál, a Scuderia Toro Rossonál.

„Nem volt időm arra, hogy újra átgondoljak mindent, így ülés nélkül maradtam” – mondta Alguersuari még márciusban.

A Mundo Deportivo című lap állítja, Alguersuari „nehezen viselte”, hogy Kimi Räikkönen és Romain Grosjean dobogóra tudott állni azzal az autóval, mellyel akár ő is versenyezhetne idén.

„Kétségtelenül emlékszik arra a november 26-i napra, a Brazil Nagydíj időmérőjére, amikor a Lotus Renault csapata afelől érdeklődött, hogy szabadon igazolható-e a 2012-es évre” – írja a spanyol orgánum.

A pletykák szerint Alguersuari azt válaszolta a Lotus érdeklődésére, hogy 2012-ben is a Toro Rossónál versenyezhet majd, mivel Franz Tost és Dr. Helmut Marko erről biztosította.

 

Kapcsolódó cikkek

Maldonado: Derült égből villámcsapás

Derült égből villámcsapásként érte a Renault-tól való menesztése Pastor Maldonadót – a venezuelai elárulta, néhány óra alatt változott meg drámaian a helyzete.

Maldonado bejelentette, távozik a Forma-1-ből

Pastor Maldonado hétfőn megerősítette, 2016-ban már nem lesz tagja a Forma-1 mezőnyének – ezzel gyakorlatilag biztossá vált, Kevin Magnussen a Renault színeiben visszatér a száguldó

Friss hírek