A McLaren javítócsomagot ad ki Franciaországban - F1VILÁG.HU

A McLaren javítócsomagot ad ki Franciaországban

HIRDETÉS

A McLaren úgy tűnik, semmit nem bíz a véletlenre, ugyanis a júliusban megrendezésre kerülő Francia Nagydíjra egy komolyabb javítócsomag kiadását tervezi.

A McLaren úgy tűnik, semmit nem bíz a véletlenre, ugyanis a júliusban megrendezésre kerülő Francia Nagydíjra egy komolyabb javítócsomag kiadását tervezi.

Annak ellenére, hogy Hamilton nyolc ponttal vezeti a bajnokságot csapattársa, Fernando Alonso előtt, és a McLaren hat futamot követően 28 pontos előnyben van a Ferrarival szemben, nem szándékozik leállni a fejlesztésekkel, és továbbra is agresszív stratégiát kíván folytatni.

Bár korábban a Ferrarit tartották a nagy esélyesnek a Kanadai Nagydíjon, a McLaren kenterbe verte az olaszokat, és ha ez a különbség Amerikában is megmarad, akkor a brit gárdának minden esélye megvan arra, hogy akár már most olyan előnyre tegyen szert, mellyel többé-kevésbé bebiztosíthatja magának az idei bajnoki címet.

“A két tengerentúli verseny nem egyszerű, de eddig remek munkát végeztünk” – mondta a McLaren ügyvezetője, Martin Whitmarsh. “Ha Indianapolisban is jól fogunk szerepelni, akkor szerintem minden adott lesz ahhoz, hogy kézben tartsuk a bajnokságot. Úgy tűnik, hogy minden nemű pályán versenyképesek vagyunk, és a jövőben is sikereket várunk, különösen Franciaországban, és Nagy-Britanniában.”

“Franciaországban egy igen komoly javítócsomagot mutatunk be, és bízom benne, hogy a bajnokág élén hagyhatjuk el Észak-Amerikát, de az már múlt pénteken kiderült, hogy növeltük előnyünket riválisainkkal szemben.”

Az elmúlt versenyeken látottak ellenére Whitmarsh nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy a Ferrari hirtelen feltámad, illetve a BMW olyannyira megerősödik, hogy akár még bele is szólhat a bajnokság végkimenetelébe.

“A Ferrari egy remek csapat. Nem fognak hátra dőlni, és megkönnyíteni a munkánkat. Továbbá a BMW is keményen hajt. Nem becsülöm le a Ferrarit. Két kimagasló versenyzőjük van, és erős csapat. Ha megkérdeznék, kitől félünk a legjobban: Azt mondanám, hogy a Ferraritól, de a BMW-re is oda kell figyelnünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!