A McLaren semmit sem fejlődött a szezon kezdete óta

Fotó: McLaren
Spa-Francorchamps, Belgium. Sunday 26 August 2018. Stoffel Vandoorne, McLaren, arrives on the grid. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _2ST5204

Semmiféle fejlődést nem ért el a McLaren Forma-1-es csapata a 2018-as szezon során – ezt mondja az istálló versenyzője, Stoffel Vandoorne, aki nehezen tud rosszabb hétvégét elképzelni a belgiuminál.

Vandoorne a 15 célba érkező közül utolsóként látta meg a kockás zászlót a vasárnapi versenyen, hazai közönsége előtt így nem tudott jó eredménnyel előrukkolni. A belga tehetség már az időmérőn is a leglassabb volt, ő és csapattársa, Fernando Alonso a hétvége kezdete óta küszködtek.

„Nehéz ennél rosszabb hétvégét teljesíteni” – mondta a verseny után Vandoorne.

„Láthattuk, hogy a teljesítményünk nagyon messze van a jótól. És nem igazán van magyarázat erre. Az az igazság, hogy a szezon kezdete óta semmit sem fejlődtünk, nem javultunk a többiekhez képest.”

A pénteki problémák után Vandoorne arra kérte a McLarent, mielőtt összehasonlítja a teljesítményét a nyitóedzésen Alonso helyére beugró Lando Norrisével – aki szintén eséllyel pályázik a csapat egyik ülésére –, előbb oldja meg a műszaki gondokat.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!