A McLaren vissza akar térni a győztesek útjára - F1VILÁG.HU

A McLaren vissza akar térni a győztesek útjára

HIRDETÉS

Feledtetné az elmúlt esztendő kudarcait a 2014-es Forma-1-es bajnokság során a McLaren Mercedes alakulata.


Feledtetné az elmúlt esztendő kudarcait a 2014-es Forma-1-es bajnokság során a McLaren Mercedes alakulata.

A wokingi gárda péntek délután mutatta be a nagyközönségnek radikálisan új versenyautóját, melyet idén Jenson Button, valamint az újonc Kevin Magnussen terelgethet majd.

A McLaren versenyzői tavaly képtelenek voltak dobogóra állni, a csapat tehát értelemszerűen szeretne visszavágni, ennek érdekében jelentős átszervezések várhatóak az istállón belül.

Ron Dennis nemrég visszavette a McLaren Group vezérigazgatói pozícióját Martin Whitmarsh-tól, akinek a hírek szerint a csapatfőnöki székből is fel kell állnia: helyét Eric Boullier veheti át, aki azonnali hatállyal távozott a Lotustól.

„Nem csinálunk titkot abból, mennyire csalódottak voltunk a 2013-as idény után” – mondta Sam Michael, a McLaren sportigazgatója.

„A célunk most az, hogy visszatérjünk a győztesek útjára – elvégre ezért létezik a McLaren.”

„Viszont szükség van bizonyos fellendülésre, mielőtt ismét olyan pozícióban leszünk, hogy harcolni tudunk a világbajnoki címért. Ami jó, hogy ezzel pontosan tisztában vagyunk, és egy ideje már dolgozunk azért, hogy elérhessük céljainkat.”

„Érkezőben van a Honda, számos remek szakemberünk van, a tervezőcsapatban, és folyamatosan erősítünk azzal, hogy segítjük fiatal versenyzőinket pályafutásukban, akikben rengeteg potenciál van.”

„Fényes jövő vár a McLarenre, és most létrehozzuk azokat a folyamatokat, melyek szükségesek céljaink eléréséhez.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!