A Mercedes a Magyar Nagydíjon rehabilitálódna - F1VILÁG.HU

A Mercedes a Magyar Nagydíjon rehabilitálódna

HIRDETÉS
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint az istálló egyik legfőbb erénye, hogy elismerik, ha hibáznak: így történt ez az F1-es Német Nagydíjon is.
Lewis Hamilton Mercedes

A Mercedes majdnem pontok nélkül zárta a Német Nagydíjat – végül az Alfa Romeo büntetése miatt Lewis Hamilton megörökölte a 9. helyet, azonban a csapat közel sem olyan hétvégét zárt, amilyet szeretett volna. 

Wolff elmondta, elsődleges céljuk, hogy mihamarabb túljussanak ezen a mélyponton – Hamiltonnak szintén ez a célja, aki ennek érdekében minden programját lemondta a Magyar Nagydíj előtt, hogy kipihenhesse hétvégi betegségét. 

„Egy fájdalmas hockenheimi vasárnap áll mögöttünk” – nyilatkozta Wolff. 

„Hibáztunk, rossz döntéseket hoztunk, ezért a németországi hazai nagydíjunkról csak két ponttal távoztunk. De imádjuk a kihívásokat, amiket a Forma-1 állít elénk, és ez alkalmat ad arra, hogy javulhassunk.”

„Vasárnap még együtt szenvedtünk, hétfőn viszont már újra elkötelezettek voltunk mindannyian abban, hogy a gyengeségeket erőre fordítsuk át. Sokat beszéltünk erről, hogy mi ment félre, és milyen lépéseket kell tennünk, hogy fejlődni tudjunk.”

Wolff hozzátette, mindent megtesznek azért, hogy a nyári szünetre egy újabb sikerrel mehessenek el: 

„Úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb erősségünk, ahogy a mélypontokat kezeljük. Vállaljuk a felelősséget a hibáinkért, hogy tanuljunk belőle és javulni tudjunk. És ebből a helyzetből is erősebben fogunk kijönni. Pozitív, hogy a következő verseny már néhány napon belül lesz, így van esélyünk arra, hogy ezen a hétvégén Budapesten rehabilitálódjunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!