A Mercedes a rajtjain is dolgozott pénteken

Fotó: Mercedes
2018 Großer Preis von Deutschland, Freitag - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

Azok után, hogy az elmúlt versenyeken több alkalommal is alulmaradtak a Ferrarival szemben a versenyek rajtjainál, a Mercedes csapata a Német Nagydíj pénteki szabadedzésein ezen a területen is igyekezett fejlődést elérni.

Hamilton mindkét pénteki edzést a 2. helyen zárta, és összességében elégedett, hiszen elmondása szerint sikerült elvégezniük a tervezett munkát.

A Mercedes persze nemcsak a rajtokon dolgozott ma, igyekezett komoly figyelmet fordítani az abroncsokra is.

„Nagyszerű itt lenni Hockenheimben – az időjárás elképesztő, nagyon meleg van, ami miatt igazán megterhelő az autóban ülni” – mondta a címvédő.

„Ez egy igazán technikás pálya, még ha rövid is. A mai programot sikerült teljesítenünk, befejeztük mindkét edzést, és minden szükséges információt begyűjtöttünk a gumikról.”

„Dolgoztunk a rajtjainkon is, igyekeztünk megbizonyosodni arról, hogy jobban értjük a gumikat és a gumihőmérsékleteket, és próbáltunk a lehető legtökéletesebbek lenni ezen a területen.”

Hamilton hozzátette, meggyőződése, hogy a Ferrari és a Red Bull a folytatásban is nagyon erős lesz.

„A Ferrari és a Red Bull is nagyon gyors volt ma, és szerintem holnap és vasárnap is hasonló lesz a helyzet. Komoly kihívást jelentenek majd, és ezen a pályán nem könnyű jó munkát végezni, szóval mindent bele kell adnunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!