A Mercedes is szerepel idén a Netflix sorozatában - F1VILÁG.HU

A Mercedes is szerepel idén a Netflix sorozatában

HIRDETÉS
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff megerősítette, hogy immáron a Brackley székhelyű csapat is szerepelni fog a Netflix Forma-1-es dokumentumsorozatának második évadjában.
SPIELBERG,AUSTRIA,08.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows executive director Toto Wolff (Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.

A ’Formula-1 – Drive to Survive’ című sorozat nagy sikert aratott a rajongók körében, akik lenyűgöző pillanatoknak és érzelmeknek lehettek szemtanúi a száguldó cirkusz kulisszái mögül. A paddock életét és a pilóták emberi oldalát bemutató sorozat természetesen idén folytatást is kap az amerikai streaming szolgáltató jóvoltából.

Az első évad azonban nem teljesen a bajnoki küzdelemre koncentrált, ugyanis sem a Mercedes, sem a Ferrari nem járult hozzá a szerepléshez. A Kanadai Nagydíj előtt Toto Wolff azt mondta, változott idénre a véleményük, így néhány verseny erejéig engedélyezi a Netflix számára a felvételek elkészültét.

Wolff bevallotta, eredetileg nem rajongott a dokumentumsorozatért, amelyet még a szezon kezdete előtt megtekintett.

Leginkább azért nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, mert a fő vetélytársunk (a Ferrari istálló) sem vett benne részt. Azt hittem, hogy túlzottan eltereli a csapat figyelmét. Megnéztem Ausztráliába menet és nem tetszett. Úgy érzem, hogy nem tükrözi azt, mi is zajlik valójában a pályán. De akárkivel beszéltem róla, főként olyanokkal, akik nem elvetemült rajongók, ők mind az mondták, hogy imádták. Így hát megnéztem ismét és rájöttem, hogy nem is arról kell szólnia, ami a pályán zajlik. Sokkal inkább a karakterekről. Új lehetőséget rejt a közönség bevonzására, akik másként látják ezt a közeget, mint én.”

Ezért döntöttem úgy, hogy 2019-ben a mi csapatunk is részese lesz a Netflix műsorának. De csak egyetlen verseny erejéig, ami feltehetőleg Hockeinheimben lesz. De ez még nem biztos.”

A Ferrari szintén jelezte, hogy csatlakoznának a sorozathoz, így tehát a széria második évadában már mind a 10 csapat szerepelni fog.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!