A Mercedes szárnyal, a Red Bull csak próbálkozik Jerezben - F1VILÁG.HU

A Mercedes szárnyal, a Red Bull csak próbálkozik Jerezben

HIRDETÉS

Folytatta a produktív munkát péntek délelőtt, Jerezben a Mercedes csapata – Nico Rosberg három óra alatt 76 kört tett meg, miközben a Red Bull továbbra is csak próbálkozik.


Folytatta a produktív munkát péntek délelőtt, Jerezben a Mercedes csapata – Nico Rosberg három óra alatt 76 kört tett meg, miközben a Red Bull továbbra is csak próbálkozik.

A Forma-1 csapatai utolsó napjukat teljesítik a dél-spanyolországi Jerezben, ahol tegnaphoz hasonlóan a Lotus csapatán kívül valamennyi alakulat pályára hajtott már.

Az elmúlt napok történéseit látva nem meglepő, hogy a Mercedes ma délelőtt tovább folytatta a remeklést: Nico Rosberg délig összesen 76 kört tett meg a W05-ös versenygéppel, és folyamatosan rója a kilométereket a spanyol versenypályán.

Miután a csapatok vizes pályán kezdték meg a mai munkát, a köridők értelemszerűen meg sem közelítik a tegnap futottakat, Rosberg azonban 1 perc 36,951 másodperces idővel jelenleg az első helyet foglalja el.

A McLaren színeiben ma az újonc Kevin Magnussen folytatja a munkát, ő egyelőre 36 körnél jár az MP4-29-essel, és 1 másodperces hátránnyal a második, megelőzve a Williams brazilját, Felipe Massát.

A Ferrari F14 T kódjelű versenygépével Fernando Alonso dolgozik ma, ő 24 kör megtételét követően egyelőre negyedik, a Force India tartalékosa, Daniel Juncadella előtt.

Hirdetés

Pénteken végre bemutatkozhatott a Caterham színeiben a gárda újonnan szerződtetett versenyzője, Kamui Kobayashi is. A japán tehetség a Renault-motoros CT05-ös versenygéppel 30 kört tett meg délelőtt.

A Toro Rosso újonca, Daniil Kvyat egyelőre nem sok időt töltött a pályán, Adrian Sutil pedig a tegnapi kis baleset után ma folytatja a megkezdett munkát Jerezben.

Úgy tűnik, a Red Bull számára a zárónap is küszködéssel telik: az ausztrál versenyző 7 kört tett meg mindezidáig. Az osztrák istálló komoly problémákkal küszködik Jerezben: nem elég, hogy bajok vannak a Renault-motorral, még annak installálása is problémát okoz az RB10-es versenyautó esetében.

A Marussia autóját ma Jules Bianchi terelgeti azt követően, hogy Max Chilton tegnap először próbálta ki az új masinát. A francia egyelőre 5 körnél jár.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!