A Mercedes tart a Ferraritól a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

A Mercedes tart a Ferraritól a Hungaroringen

HIRDETÉS
A Mercedes csapata bízik benne, hogy a hétvégi F1-es Magyar Nagydíjon versenyképesebbek lesznek, mint az elmúlt években.
Fotó: Mercedes

Habár 2018-ban Lewis Hamilton megnyerte a Magyar Nagydíjat, az azt megelőző években Toto Wolff szerint egyáltalán nem volt könnyű dolguk a Hungaroringen. Az idei évben pedig attól tart a szakember, hogy a Ferrarinak sokkal jobban fekszenek a rövid versenypályák – legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján. 

A csapatfőnök azonban nemcsak a Ferraritól, de a Red Bulltól is tart, Max Verstappen ugyanis az Osztrák és a Német Nagydíjon is nyerni tudott. 

„A Hungaroring számunkra az elmúlt években egy valódi kihívás volt” – mondta Wolff. „De az előző évben győzelmet tudtunk szerezni, és van egy sor indokunk rá, hogy miért lesz most még versenyképesebb az autónk, mint az előző szezonokban.”

„Ami a konkurenciáinkat illeti, a Ferrari ebben az évben a rövid pályákon nagyon erős volt, és azt várjuk, hogy Budapesten is azok lesznek. A Red Bull Racing pedig az elmúlt három versenyből kettőt megnyert.”

„Eltökélt szándékunk, hogy ezen a hétvégén ismét egy erős eredményért harcoljunk.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!