A Mercedes további fejlődést vár - F1VILÁG.HU

A Mercedes további fejlődést vár

HIRDETÉS

A Német Nagydíj hétvégéjén újabb előrelépésekre számít a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.


A Német Nagydíj hétvégéjén újabb előrelépésekre számít a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.

A brackley-i gárda Silverstone-ban számos újítást felvonultatott, beleértve egy új kipufogórendszert is. A szakember a Brit Nagydíjat követően úgy nyilatkozott, a fejlesztések beváltak, így nagyon bíznak abban, hogy a szezon második felében megszorongathatják az élmezőnyt.

A Mercedes hétvégén, a Nürburgringen hazai közönsége előtt hajt majd pályára, így a csapat természetesen még nagyobb lelkesedéssel készül csatába.

„Mindig nagy öröm hazai közönségünk előtt versenyezni, és miután mi vagyunk a Mercedes, ez egy nagyon különleges lehetőség lesz az istálló számára” – magyarázta Brawn.

„A Silverstone-ban bevetett új fejlesztési csomagnak, illetve kipufogórendszernek hála az autó a fejlődés jeleit mutatta, és keményen dolgozunk azóta is, hogy még jobbak legyünk és felmérjük saját teljesítőképességünket.”

Brawn hozzátette, bíznak abban, hogy tovább javíthatnak teljesítményükön, és a Német Nagydíjon versenyzőik szép eredményeket érhetnek majd el.

„Reméljük, hogy ez a folyamat jó irányba fejlődik majd és jó teljesítménnyel rukkolhatunk elő a következő hétvégén, és megadhatjuk versenyzőinknek a lehetőséget arra, hogy hazai közönségük előtt mutathassák meg, mire is képesek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!