A neves F1-es riporter is megkönnyezte Leclerc történetét

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Charles Leclerckel készített interjút pénteken, Monacóban a neves Forma-1-es riporter, Will Buxton, a monacói versenyző történetét pedig még ő sem bírta könnyek nélkül végighallgatni.

A Sauber újonc versenyzőjének Forma-1-be vezető útját tragédiák árnyékolták be: előbb jó barátját, Jules Bianchit, tavaly pedig édesapját veszített el. Ezekről is beszélt a Facebookon élőben közvetített interjúban, majd egy szomorú történetet is elmesélt Buxtonnak.

„Édesapám tényleg mindent megtett azért, hogy eljussak ide. Sajnos nincs már köztünk, hogy lássa, hol is tartok” – mondta az ifjú versenyző.

„Emlékszem, hogy tavaly, még mielőtt aláírtam volna a szerződésem a Forma-1-be, azt mondtam neki, hogy már leszerződtem, hogy boldoggá tegyem őt – mert már tudtuk, hogy közel a vége. Nagyon örülök, hogy végül valóban összejött, és föntről nézheti, ahogy Monacóban versenyzem.”

Leclerc szavait még az igencsak rutinos F1-es riporter, Will Buxton sem tudta érzelmek nélkül végighallgatni, megkönnyezte a monacói versenyző történetét.

A teljes beszélgetést itt nézheted meg, az említett jelenet pedig 6 perc 38 másodpercnél kezdődik.

 

Kapcsolódó cikkek

Rosberg: Leclerc több időt érdemelt volna a csapatutasítás előtt

A Mercedesszel 2016-ban világbajnoki címet nyerő Nico Rosberg szerint az a csapatutasítás, amit a Ferrari alkalmazott a hétvégi Kínai Nagydíjon, igazán „kemény” volt Charles Leclerc szempontjából. Véleménye szerint a monacói több időt érdemelt volna.

Rosberg szerint helyesen döntött a Ferrari

A 2016-os év Forma-1-es világbajnoka, Nico Rosberg szerint a Ferrari csapata helyes döntést hozott azzal, hogy utasította Charles Leclercet a vasárnapi Kínai Nagydíjon, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt.

Friss hírek