A Red Bull biztos benne, Verstappen náluk marad - F1VILÁG.HU

A Red Bull biztos benne, Verstappen náluk marad

HIRDETÉS
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner „teljesen biztos” abban, hogy Max Verstappen továbbra is náluk folytatja pályafutását.
Fotó: Red Bull

Az elmúlt hetekben pletykaként többször felmerült, hogy a holland tehetség szolgálatai iránt érdeklődik a Mercedes, Toto Wolff, a német istálló főnöke azonban úgy fogalmazott, „jót nevetett” azokon a sajtóhíreken, melyek szerint hívogatja Verstappent, illetve édesapját, Jost.

Verstappen jelenlegi szerződése egyébként 2020 végéig szól, és ő is cáfolta a pletykákat.

Horner a minap egy interjúban azt mondta, meggyőződése, hogy a holland náluk marad.

„Maxnek szerződése van, és teljesen világos, mi a helyzet. Teljesen biztos vagyok abban, hogy itt lesz jövőre is” – mondta a Red Bull csapatfőnöke.

A pletykák szerint egyébként Verstappen szerződésében van egy záradék, mely lehetővé teszi a távozását: ez akkor léphet életbe, ha a Red Bull nem tud a vb-címért harcolni idén.

A fiatal versenyző az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon a 3. helyen ért célba, azóta pedig csak a negyedik helyen tudott végezni. Ennek ellenére jelenleg megelőzi az összetettben a ferraris Charles Leclercet, és alig van lemaradva Sebastian Vetteltől.

„A negyedik versenyen vagyunk csak túl, és 36 pont a hátránya a tabellán” – mondta Horner.

„Sok van még hátra az idei bajnokságból, és egyszerre csak egy versenyre kell figyelni. Három negyedik hely sorozatban egy kicsit már unalmas, és szerintem újra a dobogós helyekért akarunk küzdeni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!