A Red Bull biztos benne, Verstappen náluk marad

Fotó: Red Bull
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 20: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks with Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing in the garage during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 20, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YGD8N4951W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner „teljesen biztos” abban, hogy Max Verstappen továbbra is náluk folytatja pályafutását.

Az elmúlt hetekben pletykaként többször felmerült, hogy a holland tehetség szolgálatai iránt érdeklődik a Mercedes, Toto Wolff, a német istálló főnöke azonban úgy fogalmazott, „jót nevetett” azokon a sajtóhíreken, melyek szerint hívogatja Verstappent, illetve édesapját, Jost.

Verstappen jelenlegi szerződése egyébként 2020 végéig szól, és ő is cáfolta a pletykákat.

Horner a minap egy interjúban azt mondta, meggyőződése, hogy a holland náluk marad.

„Maxnek szerződése van, és teljesen világos, mi a helyzet. Teljesen biztos vagyok abban, hogy itt lesz jövőre is” – mondta a Red Bull csapatfőnöke.

A pletykák szerint egyébként Verstappen szerződésében van egy záradék, mely lehetővé teszi a távozását: ez akkor léphet életbe, ha a Red Bull nem tud a vb-címért harcolni idén.

A fiatal versenyző az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon a 3. helyen ért célba, azóta pedig csak a negyedik helyen tudott végezni. Ennek ellenére jelenleg megelőzi az összetettben a ferraris Charles Leclercet, és alig van lemaradva Sebastian Vetteltől.

„A negyedik versenyen vagyunk csak túl, és 36 pont a hátránya a tabellán” – mondta Horner.

„Sok van még hátra az idei bajnokságból, és egyszerre csak egy versenyre kell figyelni. Három negyedik hely sorozatban egy kicsit már unalmas, és szerintem újra a dobogós helyekért akarunk küzdeni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!