A Red Bull eldöntötte, Kvyat a Toro Rossónál marad - F1VILÁG.HU

A Red Bull eldöntötte, Kvyat a Toro Rossónál marad

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko a minap egy interjúban utalt rá, már eldöntötték, Daniil Kvyat 2020-ban is a Toro Rosso csapatánál versenyez majd, így Alex Albon és Pierre Gasly közül kerül majd ki Max Verstappen jövő évi csapattársa.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 20: Daniil Kvyat driving the (26) Scuderia Toro Rosso STR14 Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 20, 2019 in Singapore. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21MKMKSBW2111 // Usage for editorial use only //

Az energiaital-gyárosok a hétvégén úgy nyilatkoztak, várhatóan a Mexikói Nagydíjat követően döntenek arról, milyen felállással vágnak neki a következő Forma-1-es idénynek.

Pierre Gasly helyét a Belga Nagydíjon Alexander Albon vette át a Red Bullnál, míg az ifjú franciát visszaküldték a Toro Rossóhoz. A Red Bull arra használja fel az idény második felét, hogy kiértékeli a thai pilóta teljesítményét, eztán döntenek arról, kit ültetnek a másik autóba, Max Verstappen mellé.

Bár sokáig úgy tűnt, Daniil Kvyat is esélyes lehet, Helmut Marko a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva azt sugallta, már döntöttek arról, hogy az orosz a Toro Rossónál folytatja jövőre.

„Kvyat jövő évi helye már meg van erősítve – legalábbis házon belül világos a helyzete” – mondta Marko. „Szóval Gasly és Albon között dől el, hogy kié lesz a másik Red Bull.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!