A Red Bull elégedett a csapaton belüli egyensúllyal - F1VILÁG.HU

A Red Bull elégedett a csapaton belüli egyensúllyal

HIRDETÉS

Egyszerű döntésként jellemezte Mark Webber szerződésének meghosszabbítását a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.


Egyszerű döntésként jellemezte Mark Webber szerződésének meghosszabbítását a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

A szakember a dpa hírügynökségnek adott nyilatkozatában elárulta, véleménye szerint a Sebastian Vettel – Mark Webber páros 2012-ben is tökéletes egyensúlyt biztosít majd csapaton belül, így minden adott lesz ahhoz, hogy a következő bajnokságban is komoly eredményeket érjenek el.

„Mark egy rettentő kemény versenyző, rendkívüli módon hajtja Sebastiant” – fogalmazott a csapatfőnök.

„Ők ketten karrierjük más-más szakaszában vannak. És az egyensúly nagyon jó csapaton belül. Nem kellett gondolkodni azon, hogy meghosszabbítjuk-e újabb tizenkét hónapra a szerződését.”

Horner természetesen nem ment el szó nélkül Vettel idei teljesítménye mellett sem. A német 112 pontos előnyt halmozott fel a bajnokságban, hétvégén pedig egy jó eredménnyel akár be is biztosíthatja második világbajnoki címét.

„Az idei évben hihetetlenül jól összerakott mindent. A következetessége figyelemreméltó. És tovább folytatja, egyre erősebb és erősebb lesz” – magyarázta a szakember.

„Több szempontból megvédeni egy világbajnoki címet nagyobb kihívás, mert az elvárások nőnek, és az ember üldözőből hirtelen üldözötté válik. 2011-ben Sebastian sokat profitált a megszerzett tapasztalatokból. Sokat tanult a tavalyi bajnokság alatt.”

„Az ember könnyen elfelejti, milyen fiatal, és hogy milyen kevés verseny van a háta mögött. Azt hiszem, idén mindent jól összerakott, fantasztikus sorozatot produkált, jó eredményeket ért el, amit teljes mértékben megérdemelt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!