A Red Bull elégedett Vettel szerződésével - F1VILÁG.HU

A Red Bull elégedett Vettel szerződésével

HIRDETÉS

A Red Bull Racingnél úgy érzik, egyelőre semmi szükség arra, hogy meghosszabbítsák Sebastian Vettel 2014 végéig szóló megállapodását.


A Red Bull Racingnél úgy érzik, egyelőre semmi szükség arra, hogy meghosszabbítsák Sebastian Vettel 2014 végéig szóló megállapodását.

A Ferrari alakulata csütörtökön jelentette be, hogy Fernando Alonso 2016 végéig biztosan a csapat részét képezi majd, ám a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner Barcelonában elárulta, számukra teljesen megfelelő Sebastian Vettel jelenlegi kontraktusa – ám amint eljön az ideje, természetesen tárgyalni fognak majd a jövőről.

„Csak körül kell egy kicsit nézni és az ember egyből megkérdezi, miért akarna Sebastian távozni jelen pillanatban?” – mondta a csapatfőnök a német versenyző jövőjét firtató kérdésekre.

„Láthatják, mennyire elégedett. Teljesen nyilvánvaló, mennyire kényelmesen érzi magát ebben a környezetben, és elégedett azzal a teljesítménnyel, amit nyújtani tud.”

„Ez pedig a legalapvetőbb dolog: egy versenyzőnek kényelmesen kell éreznie magát az őt körülvevő környezetben. És ha továbbra is kényelmesen érzi magát, jó teljesítményt nyújt és élvezi, amit csinál, akkor remélhetőleg még hosszú ideig kitart ez a kapcsolat.”

Horner hozzátette, természetesen rajtuk áll, hogy versenyképes autót bocsátanak-e Vettel rendelkezésére, ám egyelőre még korai a 2014 utáni időszakról beszélni.

„Az egész rajtunk múlik. 2014 még messze van. Imádjuk, hogy Sebastian a csapatunk része, és ő is nagyon szeret a csapatnak vezetni, a Red Bullnál versenyezni.”

„A Red Bull családjában nőtt fel. Ha eljön az ideje, beszélni fogunk a jövőről.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!