A Red Bull megtiltotta Verstappennek a MotoGP-tesztet

Fotó: Singapore GP Media
Max Verstappen, Red Bull Racing at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Preparations, Marina Bay Circuit, Singapore, Thursday 13 September 2018.

Max Verstappen érdekes kéréssel fordult csapatához, a Red Bullhoz: a holland pilóta arra kérte őket, hadd teszteljen a MotoGP-ben – a válaszon nem gondolkodott az istálló.

Verstappen idén szerezte meg jogosítványát motorra, és elárulta, hogy nemcsak négy-, de kétkeréken is nagyon élvezi a vezetést.

A holland pilóta elmondta, régi álma az is, hogy egyszer kipróbálhassa magát a MotoGP-ben is.

Szeretném kipróbálni a MotoGP-t. Amikor 8 éves voltam, kétkeréken is versenyeztem, akárcsak négyen. Nagyon szerettem, természetesen egy kicsit veszélyesebb volt, de szerettem volna kipróbálni” – nyilatkozta Verstappen.

„A MotoGP egy más világ, de szeretem az érzést, amikor a térded közel kerül a földhöz a kanyarokban.”

A 21 éves pilóta elárulta, hogy megkérte a Red Bullt – szponzorként jelen van a MotoGP-ben is –, hogy kipróbálhassa a sportot, azonban határozott „nem” választ kapott.

„Imádnám, ha kétkeréken is versenyezhetnék. De nem szabad. Vettem magamnak egy Harley-Davidsont és megkérdeztem a csapatot, hogy kipróbálhatnék-e egy MotoGP motort. Mert ugye ők ott is szponzorok a KTM-nél és a Hondánál, illetve van is egy pályánk, a Red Bull Ring.”

„De azt mondták, semmi esélyem rá. Határozottan azt mondták, hogy nem, mert túl veszélyes. Ez van.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!