A Red Bull nem hajt Hamiltonra - F1VILÁG.HU

A Red Bull nem hajt Hamiltonra

HIRDETÉS

Christian Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke cáfolja azon lapértesüléseket, melyek szerint az osztrák istállóhoz szerződhet a McLaren világbajnoka, Lewis Hamilton.


Christian Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke cáfolja azon lapértesüléseket, melyek szerint az osztrák istállóhoz szerződhet a McLaren világbajnoka, Lewis Hamilton.

Az energiaital-gyárosok hétfőn jelentették be, hogy 2014 végéig meghosszabbították Sebastian Vettel jövő év végén lejáró kontraktusát, ám azt egyelőre nem tudni, hogy az idei évet követően ki lesz a német csapattársa, Mark Webber szerződése ugyanis a szezon végén lejár.

Habár a csapat számtalanszor kijelentette, hogy amennyiben Webber jó teljesítményt nyújt, marasztalni fogják, a brit sajtóban nemrégiben olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Lewis Hamilton bepróbálkozhat a Red Bullnál, amennyiben a McLaren idén nem tud versenyképes autóval előállni – amire szakértők szerint bőven van esély a téli teszteredményeket látva.

A brit pilóta jelenlegi kontraktusa 2012 végéig érvényes a McLarennél, ám néhány napja került bejelentésre, hogy megállapodott Simon Fuller XIX Entertainment nevű menedzsmentirodájával, így feltehetően arra törekednek majd, hogy a pilóta hosszútávú jövőjét tartsák szem előtt.

A Hamiltonnal kapcsolatos pletykákra nemrégiben a Red Bullt irányító Christian Horner reagált, aki nyilatkozatában elmondta, természetesen nagyra értékelik Lewis Hamiltont, ám teljes mértékben elégedettek versenyzőikkel.

„Lewis nagyszerű versenyző, korábbi F1-es világbajnok és egyike a legjobbaknak a mezőnyben. Az ember azt gondolná, nem lenne boldog, ha újabb szegényes évet teljesítene, de ez nem jelenti azt, hogy keressük a módját annak, hogyan igazolhatnánk őt le a saját csapatunkba.”

„Elégedettek vagyunk jelenlegi versenyzőinkkel és inkább Lewist kellene erről a dologról kérdezni, mert ő jobban tudna válaszolni, mint én.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!