Verstappen vs. Ocon

A Red Bull-pilótáknak a gyárban kell bocsánatot kérniük

Fotó: Red Bull Racing

Max Verstappennek és Daniel Ricciardónak el kell látogatniuk a Red Bull gyárába, és személyesen kell bocsánatot kérniük az ott dolgozóktól a Bakuban történt kettős kiesés miatt.

A Red Bull pilótái a verseny végén ütköztek össze, amikor pozícióért harcoltak egymással – az eset vége az lett, hogy mindketten kiestek, így a csapat pont nélkül zárta az Azeri Nagydíjat.

A csapatfőnök, Christian Horner az esetet követően elmondta, megkérték a pilótákat, személyesen menjenek el Milton Keynes-be a Spanyol Nagydíj előtt, és kérjenek elnézést az ott dolgozóktól is.

„Barcelonára rendben lesznek, nincs kétségem efelől” – nyilatkozta Horner a pilóták jelenlegi lelkiállapotáról.

„Most nagyon meghúzzák magukat, ez a testbeszédükből is látszik” – folytatta a csapatfőnök. „El fognak menni a gyárba, hogy bocsánatot kérjenek a teljes személyzettől még Barcelona előtt.”

„A csapattól fognak elnézést kérni, minden egyes tagjától, mert ez egy csapatsport, és úgy tűnik, hogy megfeledkeztek erről.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Videó: Ricciardo bejáratta a Renault-t

Barcelonában pályára vitte a Renault 2019-es Forma-1-es versenyautóját Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző a Red Bulltól szerződött át a francia istállóhoz.

Friss hírek