A Renault bízik a fejlesztésekben

Magabiztos a csapat fejlődését illetően a Renault istálló technikai igazgatója, James Allison.


Magabiztos a csapat fejlődését illetően a Renault istálló technikai igazgatója, James Allison.

Az idén már brit színekben versenyző istálló számára jól indult a szezon, hiszen az első négy versenyen az R31-es konstrukció meglehetősen versenyképesnek bizonyult, mi több, Ausztráliában Vitaly Petrov, míg Malajziában Nick Heidfeld dobogóra állhatott.

A csapat az elmúlt két futamon ugyan nem tudott beleszólni a dobogós helyekért zajló küzdelmekbe, ám bíznak abban, hogy a fejlesztéseknek hála ismét felvehetik a harcot az élmezőnnyel.

„Gyorsabbnak kell lennünk. A legnagyobb szinten lévő csapatok az aerodinamikai teljesítmény miatt kiemelkedőek, szóval javítanunk kell ezen a területen – gyorsabban, mint riválisaink” – mondta James Allison technikai igazgató.

„De nagyon magabiztos vagyok. Sok minden van folyamatban.”

A szakember említést tett a szezon első versenyiről is, és elmondta, elégedett a látott teljesítménnyel, azonban kizárólag a következő versenyekre összpontosítanak, hiszen szeretnének előrelépni – úgy a bajnoki tabellán, mint teljesítmény tekintetében.

„Elég jó teljesítményt nyújtottunk eddig. Több pontot szereztünk, mint tavaly, a szezon ezen szakaszában. Olyan autónk van, mely folyamatosan a legjobb tíz közé képes kvalifikálni magát, ráadásul több versenyen mindkét versenyzőnk pontszerző helyen ért célba.”

„Két dobogós eredményt is elértünk, tehát egyértelműen jól sikerült a szezonrajt. Viszont nem ezen gondolkodom, hanem a következő versenyeken, illetve azon, hogy hogyan kerüljünk a jelenleg előttünk lévő autók elé – és hogyan maradjunk ott.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!