A Renault sokkal jobb lesz 2011-ben - F1VILÁG.HU

A Renault sokkal jobb lesz 2011-ben

HIRDETÉS

Győzelmeket vár a 2011-es esztendőben a Lotus Renault GP csapatfőnöke, Eric Boullier.


Győzelmeket vár a 2011-es esztendőben a Lotus Renault GP csapatfőnöke, Eric Boullier.

A szakember a Group Lotus weboldalán egy videóinterjúban elárulta, meg vannak győződve arról, hogy az idei évben sokkal jobb teljesítményre lesznek majd képesek, mint tavaly.

„Nyerni akarunk és sikeresek szeretnénk lenni a Forma-1-ben” – nyilatkozta Boullier, majd hozzátette: céljuk, hogy futamgyőzelmeket szerezzenek 2011-ben.

„Minél több figyelmet kapunk a szurkolóktól, a Lotus embereitől és a szponzoroktól, annál nagyobb nyomás alá helyezhetjük magunkat, mert nyernünk kell.”

A csapatfőnök emellett elmondta, azt nyilvánvalóan nehéz megmondani, hogy riválisaik milyen teljesítményre lesznek képesek.

„Tudjuk, hogy sokkal versenyképesebbek leszünk, mint a tavalyi évben. Azt még nem tudjuk, mi a helyzet a többi csapattal, viszont azzal már most tisztában vagyunk, hogy mi sokkal erősebbek leszünk.”

Az immáron brit zászló alatt versenyző istálló technikai igazgatója, James Allison hozzátette, úgy véli, jó irányba haladnak az R31-es versenygép fejlesztésével, mellyel meglepetést okozhatnak a riválisoknak.

„Az év ezen szakaszában meglehetősen vegyes érzésekkel teli számunkra, hiszen izgalommal várjuk, hogy a terveink megfelelően gyümölcsöznek-e, ugyanakkor van némi pánik is azt illetően, hogy nem leszünk készen időben.”

„Bárki, aki figyelemmel kíséri a sportot, hallhatta, hogy több csapat autóját is olyan szavakkal illették, mint ‘bátor’ vagy éppen ‘agresszív’, elsősorban a megoldásaik miatt. Én őszintén hiszek abban, hogy nekünk is sikerült egy olyan utat választanunk, minek köszönhetően mi is hasonló szavakat használhatunk.”

Hirdetés

A Renault egyébként ötödikként zárta a konstruktőri bajnokságot 2010-ben, idén azonban szeretnének a legjobb három csapat között végezni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Renault sokkal jobb lesz 2011-ben
Sainz Alonsót kritizálja, Leclerc-től elnézést kér
Leclerc szerint Sainz átlépte a határt a sprintfutamon
Norris csalódott a hiba miatt, ráadásul a McLaren tempója sem volt jó
Hamilton nagyon örül, de nehezebb folytatásra számít
Verstappen: Az első pár kör elég hektikus volt!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!