A Renault-t már nem érdekli, mit mondanak róluk a Red Bullnál

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

Nem foglalkozik túlságosan a Red Bull kritikáival az osztrák istálló motorszállítója a Renault – a francia erőforrások miatt Max Verstappen már a Magyar Nagydíj hatodik körében kiesett.

A versenyt követően a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner rendkívül frusztráltan nyilatkozott a történtek miatt, akárcsak Verstappen, akinek csalódottságát ráadásul rajongók milliói hallhatták, amikor bejátszották csúnya szavakkal tarkított rádióbeszélgetését.

Horner a Sky Sports F1 televíziónak azt mondta, nem ilyen motorokért fizetnek a Renault-nak.

„Több millió fontot fizetünk ezekért a motorokért – első osztályú, rendkívül kifinomult termékekért. És egyértelműen lászik, hogy ezen szint alatt vannak” – fogalmazott.

„Szóval frusztráló. De ez van. Majd hagyjuk Cyrilnek [Abiteboul – a Renault F1-es főnöke], hogy előálljon a kifogásaival.”

Horner kritikus szavaira reagálva Abiteboul a Motorsport.com kérdésére elárulta, már nem foglalkoznak azzal, amit a Red Bullnál mondanak róluk.

„A mi főnökeink már 2015 óta nem olvassák azt, amit Christian Horner mond rólunk” – mondta a szakember.

„Teljesen világos, hogy többé már nem akarunk foglalkozni velük. Teljesen világos, hogy vége. Megkapják majd a motorpartnerüket [a Hondát], amely egy valag pénzt fizet azért, hogy használják a motorjukat, én pedig sok szerencsét kívánok. Nincs mit mondanom ezen kívül.”

Ezeket olvastad már?

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!