A Renault versenyt fut az idővel, veszélyben a jövő heti teszt - F1VILÁG.HU

A Renault versenyt fut az idővel, veszélyben a jövő heti teszt

HIRDETÉS
Versenyt fut az idővel a Renault Forma-1-es csapata annak érdekében, hogy időben elkészüljön 2019-es versenyautójával.
Fotó: Renault

A francia istálló kedden mutatta be új, RS19-es kódjelet viselő autóját a nagyközönségnek, mellyel a versenyzők, Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo jövő héten, Barcelonában meg is kezdik a tesztelést.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az új autóból, a Renault az utolsó pillanatokig dolgozik rajta. Bár a jövő heti tesztekre vélhetően elkészül az RS19-es, a szombatra tervezett bejáratás jó eséllyel elmarad.

„Rendkívül szoros a dolog. De azért jó okunk van azt hinni, hogy elkészülünk a tesztekig” – mondta Cyril Abiteboul ügyvezető a Motorsport.com kérdésére.

„Ha megoszthatok önökkel egy kis titkot: szombaton tartanánk a bejáratást egy filmforgatás keretében, de még nem világos, hogy ezt megtartjuk-e, vagy sem.”

Arra a konkrét kérdésre, hogy biztosan elkészülnek-e a barcelonai tesztekig, Abiteboul így válaszolt: „Nem. Jelenleg semmiben sem vagyunk 100 százalékig biztosak.”

„Két versenyzőnk lesz, velük tudnak majd beszélgeti és kávézni. Lesz egy motorhome-unk és kávégépünk is, de momentán ez az, amiben teljesen biztos vagyok!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!