Verstappen vs. Ocon

A sérült Räikkönen versenyezni akar

Mint arról mi is beszámoltunk, Kimi Räikkönen hátfájdalmai miatt az is felmerült, hogy kénytelen lesz kihagyni a vasárnapi Szingapúri Nagydíjat.


Mint arról mi is beszámoltunk, Kimi Räikkönen hátfájdalmai miatt az is felmerült, hogy kénytelen lesz kihagyni a vasárnapi Szingapúri Nagydíjat.

A finn pilóta részt vett az időmérőn, de ott a Q2-ben kiesett, és csak a 13. rajtkocka lett az övé. Räikkönen úgy készül, hogy vasárnap rajthoz áll.

„Nagyon rossz volt a ma reggel. Jól döntöttünk, hogy kimentem a pályára az időmérőn, de egyáltalán nem esett jól”- idézte az Autosport Räikkönent.

„A délelőtti edzésen nem is igazán tudtam az időmérős beállításokkal foglalkozni, emiatt nem is tudtuk olyanná tenni, amilyenné akartuk, de legalább ott vagyunk a rajtrácson.”

„Versenyezni fogunk, és majd meglátjuk, mi történik”- tette hozzá elszántan.

Biztosan nem lesz könnyű számára a holnapi verseny, hiszen a hepehupás aszfalt és a pokoli hőség tökéletes kondíciót igényel a közel kétórás futamon. Räikkönen így komoly hátránnyal indul riválisaihoz képest.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen: Nem voltak komoly elb*szásaink

Váratlan probléma miatt kellett a tervezettnél korábban kiállnia Kimi Räikkönennek a 2019-es Forma-1-es szezon idénynyitó versenyén, az Ausztrál Nagydíjon.

Räikkönen: Whiting nagyszerű ember volt

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen Ausztráliában elárulta, kiváló kapcsolatot ápolt a Forma-1 korábbi versenyigazgatójával, Charlie Whitinggal.

Räikkönen: Én sosem vagyok izgatott

Kimi Räikkönennek egyelőre fogalma sincs, hogy az Alfa Romeo hol áll a többi csapathoz képest az F1-es Ausztrál Nagydíj első két szabadedzése alapján.

Räikkönen: A bulizásnak hála jobb versenyző lettem

Korábban híres volt a tivornyákról, a féktelen bulizásról, Kimi Räikkönen azonban ma már kétgyermekes családapaként vesz részt a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeiben. A Beyond The Grid című podcast legújabb epizódjában a finn versenyző elárulja, laza életstílusa mennyire segítette őt pályafutása során.

Friss hírek