A sérült Räikkönen versenyezni akar

Mint arról mi is beszámoltunk, Kimi Räikkönen hátfájdalmai miatt az is felmerült, hogy kénytelen lesz kihagyni a vasárnapi Szingapúri Nagydíjat.


Mint arról mi is beszámoltunk, Kimi Räikkönen hátfájdalmai miatt az is felmerült, hogy kénytelen lesz kihagyni a vasárnapi Szingapúri Nagydíjat.

A finn pilóta részt vett az időmérőn, de ott a Q2-ben kiesett, és csak a 13. rajtkocka lett az övé. Räikkönen úgy készül, hogy vasárnap rajthoz áll.

„Nagyon rossz volt a ma reggel. Jól döntöttünk, hogy kimentem a pályára az időmérőn, de egyáltalán nem esett jól”- idézte az Autosport Räikkönent.

„A délelőtti edzésen nem is igazán tudtam az időmérős beállításokkal foglalkozni, emiatt nem is tudtuk olyanná tenni, amilyenné akartuk, de legalább ott vagyunk a rajtrácson.”

„Versenyezni fogunk, és majd meglátjuk, mi történik”- tette hozzá elszántan.

Biztosan nem lesz könnyű számára a holnapi verseny, hiszen a hepehupás aszfalt és a pokoli hőség tökéletes kondíciót igényel a közel kétórás futamon. Räikkönen így komoly hátránnyal indul riválisaihoz képest.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen elárulta, mi fogott ki rajta Kínában

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, csak azért nem tudott a top 6 mögött végezni a vasárnapi Kínai Nagydíjon, mert problémái voltak az első abroncsok hőmérsékletével a futam második felében.

Bottasé a pole, a Ferrari esélytelen volt az időmérőn!

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas szerezte meg a rajtelsőséget a Forma-1-es Kínai Nagydíjon. A finn 23 ezreddel bizonyult jobbnak csapattársánál, Lewis Hamiltonnál, a Ferrarinak esélye sem volt a Mercedes ellen, a második sor az olaszoké.

Friss hírek