Verstappen vs. Ocon

A Sky Sports élőben közvetíti az első F1-es tesztet

Fotó: Sahara Force India
Fotó: Sahara Force India
20 órányi élő közvetítést ad az első előszezoni Forma-1-es tesztről a Sky Sports F1.

20 órányi élő közvetítést ad az első előszezoni Forma-1-es tesztről a Sky Sports F1.

A brit televízió a minap weboldalán jelentette be, a február 18-21. között esedékes első téli teszt valamennyi napjáról élőben közvetít majd.

A Sky Sports közvetítései magyar idő szerint délután 2 órakor kezdődnek majd, és egészen a leintésig, 18 óráig tartanak, sőt, ezt követően minden nap egy órán át összefoglalják majd a napi eseményeket.

A csatorna összesen mintegy 20 órányi közvetítést nyújt majd a Forma-1 szerelmesei számára.

F1-es közvetítések, tudósítások az F1VILÁG.HU-n is!

A magyar rajongók az F1VILÁG.HU weboldalán értesülhetnek majd a száguldó cirkusz legfrissebb híreiről: élő közvetítéseket és riportfilmeket mutatunk majd a 2019-es autóbemutatókról, és persze beszámolunk a barcelonai tesztek legfontosabb eseményeiről is.

Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, mely IDE kattintva érhető el.

 

Kapcsolódó cikkek

Képgaléria: Barcelonai tesztek – 1. nap

Idei első tesztnapjukat töltötték hétfőn, Barcelonában a Forma-1 csapatai. A gyakorlást Sebastian Vettel zárta az élen a Ferrarival, alább pedig megmutatjuk a legszebb fotókat a nyitónapról.

Live-timing az F1-es tesztről

Összesen 8 napot töltenek el teszteléssel a Forma-1 csapatai az előszezonban Barcelonában: a királykategória mezőnye hétfőn kezdte meg a munkát, az alábbi lejátszó segítségével pedig élőben mutatjuk a köridőket.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek