A spielbergi problémák után áttervezte benzinpumpáját a Mercedes

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,29.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter

Lewis Hamilton múlt hétvégi műszaki problémája után egy áttervezett benzinpumpával érkezett a Brit Nagydíj helyszínére, Silverstone-ba a Mercedes csapata.

Hamilton kiesett a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon, méghozzá a benzinpumpa meghibásodása miatt. Mivel csapattársa, Valtteri Bottas sem ért célba, a Mercedes pont nélkül zárta a spielbergi futamot.

Bottas esetében a szervokormány hidraulikus nyomása szűnt meg, ez okozta a kiesését, a Mercedes pedig mindkét problémát azonosította, és megoldást is talált rájuk.

Mivel a benzinpumpa az erőforrással kapcsolatos meghibásodás, a Mercedes egy új tervezéssel állt elő, melyet gyári csapatán kívül a Williams és a Force India is megkap Silverstone-ban.

A problémákkal egyébként korábban nem találkozott a Mercedes, a német istálló azonban már a spielbergi verseny után leszögezte, azoknak semmi közük ahhoz, hogy a Francia Nagydíjon bevetették új motorspecifikációjukat.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!