Verstappen vs. Ocon

A Williams autóját tesztelte a Forma-2-es bajnok

Csütörtökön, Silverstone-ban első ízben vezethetett Forma-1-es versenyautót Luciano Bacheta, a Forma-2-es sorozat újdonsült bajnoka.


Csütörtökön, Silverstone-ban első ízben vezethetett Forma-1-es versenyautót Luciano Bacheta, a Forma-2-es sorozat újdonsült bajnoka.

Az ifjú versenyző jutalomból vezethette a Williams FW33-as versenyautóját az angliai versenypályán – úgy száraz, mint vizes aszfalton.

„Nagyon jól ment minden” – mondta boldogan a 22 éves pilóta.

„Vizes és száraz pályán is vezethettem, ez pedig tökéletes módja volt annak, hogy megismerjem az autó működését és alkalmazkodjam.”

„Nagyon különleges élmény volt, hogy egy olyan csapat vett körbe, mint a Williams. Sokat tanultam ebből a tesztnapból. Egész egyszerűen öröm vezetni ezt az autót, jobb azoknál, mint amilyeneket korábban vezettem. Nagyon remélem, hogy a jövőben több alkalmam lesz a Forma-1-ben vezetni.”

 

Kapcsolódó cikkek

Veszélybe került Paddy Lowe jövője a Williamsnél?

Miután a Williams sem a hétfői, sem a keddi F1-es tesztnapon nem tud pályára gurulni a 2019-es versenygépével, olyan spekulációk kaptak szárnyra, melyek szerint a technikai igazgató, Paddy Lowe is bajba kerülhet.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek