A Williams ingyen motorokat akar Bottasért cserébe - F1VILÁG.HU

A Williams ingyen motorokat akar Bottasért cserébe

HIRDETÉS

Spanyol sajtóértesülések szerint ingyen motorokat szeretne kapni a Mercedestől Valtteri Bottasért cserébe a Williams Forma-1-es csapata. A brit istálló így 20 millió eurót spórolhat.



Spanyol sajtóértesülések szerint ingyen motorokat szeretne kapni a Mercedestől Valtteri Bottasért cserébe a Williams Forma-1-es csapata.

A grove-i gárda a legfrissebb sajtóhírek szerint megegyezett Felipe Massával a folytatásról, így hajlandó elengedni Bottast a Mercedeshez 2017-re, ám a Marca című spanyol lap jelentése szerint azzal a feltétellel, ha a jövőben ingyen kapják a V6-os erőforrásokat a stuttgarti gyártótól.

Egy ilyen üzlettel a Williams mintegy 20 millió eurót spórolhatna jövőre, a kérdés viszont az, a Mercedesnek megérne-e ennyit a finn versenyző szerződtetése, annak fizetésével együtt ugyanis Bottas szolgálatai mintegy 25 millió euróba kerülnének.

„Döntés még nem született, mert sokkal több mindenről van itt szó, mint a versenyző, és a csapatunk” – mondta Toto Wolff.

Amennyiben a Mercedes úgy dönt, mégsem szerződteti le Bottast, Pascal Wehrlein lehet a legesélyesebb Nico Rosberg ülésére.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!