Albon egyre jobban érzi magát a Red Bullnál - F1VILÁG.HU

Albon egyre jobban érzi magát a Red Bullnál

HIRDETÉS
Alex Albon, a Red Bull F1-es versenyzője úgy érzi, egyre jobban összeszokik új csapatával, és versenyről versenyre érzi a fejlődést.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 22: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 22, 2019 in Singapore. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21NB6HSDH2111 // Usage for editorial use only //

Albon a nyári szünetet követően ült át a Red Bull autójába a Toro Rossóból, és határozottan az volt a célja az elmúlt három versenyhétvégén, hogy tanuljon és minél több tapasztalatot szerezzen az osztrák csapat színeiben.

A thai pilóta Belgiumban az 5., Olaszországban és Szingapúrban pedig a 6. helyen végzett, így eddig összességében elégedett a tanulási folyamattal, és alig várja a hétvégi Orosz Nagydíjat, hogy ismét bizonyíthasson.

Szocsiban versenyeztem még az F2-ben, és nyertem is ott, szóval ez egy olyan pálya, amit nagyon élvezek, és nagyon várom, hogy egy ilyen helyszínen vezessek, amit már ismerek. A pálya nagyrészt derékszögű kanyarokból áll, szóval ha egy kanyarban jók vagyunk, akkor mind a 18-ban azok leszünk” – mondta Albon.

„A hosszú egyenesek miatt előzés szempontjából is jó, és teljesen mások lesznek a körülmények, mint Szingapúrban, ahol nagy volt a hőség és a páratartalom. Versenyről versenyre egyre kényelmesebben érzem magam az autóban, és nagyon élvezem a munkát a csapattal, különösen úgy, hogy egyre jobban megismerem őket.”

„Oroszországban célom az lesz, hogy a tanultakból a lehető legtöbbet hozzam ki, és a csapat számára a lehető legjobb eredményt érjem el.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!