Albon elégedetlen, ennél többet akart - F1VILÁG.HU

Albon elégedetlen, ennél többet akart

HIRDETÉS
Alexander Albon, a Red Bull versenyzője számára nem indult jól a Brazil Nagydíj hétvégéje, és az időmérő sem teljesen úgy alakult, ahogy várta volna.
SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 16: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during final practice for the F1 Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 16, 2019 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-22725ZCD12111 // Usage for editorial use only //

Albon a pénteki első esős szabadedzésen ugyan az élen végzett, ám a gyakorlás utolsó perceiben összetörte a Red Bull versenygépét. A thai pilóta saját bevallása szerint sem találta a ritmust ezt követően, így eddig nem volt könnyű hétvégéje – az időmérőn végül a 6. helyen végzett. 

Leclerc büntetése miatt Albone egy hellyel előrébb kerül majd a rajtrácson, azonban a fiatal pilóta elmondta, szeretett volna jobb teljesítményt nyújtani

„Rendben volt az időmérő. A második és harmadik szabadedzésen problémám volt azzal, hogy megtaláljam a ritmust” – mondta Albon. „A harmadik edzés és az időmérő között tudtunk javulni, de határozottan kicsit többet szerettem volna.”

„A második próbálkozásomkor a 2-es kanyarban megcsúsztam kicsit, így a gumik túlmelegedtek a kör hátralévő részére. Ez az egyensúlyra hatással van, és mivel a kanyarok gyorsan jönnek egymás után, ha egyet elrontunk, akkor a többi ötnek is annyi.”

„Szórakoztató volt, élveztem a vezetést, de egyszerűen egy kicsit gyorsabb szerettem volna lenni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!