Albon: Szürreális újoncként a Red Bullhoz kerülni - F1VILÁG.HU

Albon: Szürreális újoncként a Red Bullhoz kerülni

HIRDETÉS
Alex Albon szerint „szürreális”, hogy lehetőséget kapott a Red Bulltól első Toro Rossós évében – a thai F1-es pilóta készen áll a kihívásra.
Fotó: Toro Rosso

Nem indult jól a nyári szünet Pierre Gaslynak, viszont annál boldogabb most Alex Albon – a Red Bull tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a két versenyző a Belga Nagydíjon helyet cserél

Gasly teljesítményével egyáltalán nem elégedett a Red Bull csapata az idei évben, miután eredményei jócskán elmaradtak Max Verstappenétől. Az istálló úgy döntött, még szezon közben lép, és Albont ülteti Gasly helyére. 

Szürreális, hogy megkaptam ezt a hatalmas lehetőséget a Red Bull Racingtől!” – írta Albon közösségi oldalán. „Nem tudom eléggé megköszönni, hogy lehetővé tették ezt számomra. Beledobnak a mélyvízbe, de rajtam van a fürdőgatyám!

Albon nem győzött hálálkodni a Red Bullnak és a Toro Rossónak, hogy megadták neki az esélyt arra, hogy már újonc évében bizonyíthasson. 

„Köszönöm mindenkinek a Toro Rossónál, különösen Franz Tostnak az óriási lehetőséget a Forma-1-ben és a soha véget nem érő támogatást az első évemben! Most az első versenyemre koncentrálok a csapattal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!