Alex Lynn is esélyes Kvyat ülésére a Toro Rossónál

A GP3-as sorozat élmenője, Alex Lynn lehet Daniil Kvyat utódja 2015-ben a Toro Rosso csapatánál.


A GP3-as sorozat élmenője, Alex Lynn lehet Daniil Kvyat utódja 2015-ben a Toro Rosso csapatánál.

Kvyat az év végén távozó Sebastian Vettelt váltja a Red Bull Racingnél a következő szezonban, így egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a mindössze 17 esztendős Max Verstappen csapattársa a Toro Rossónál.

Az ülésre többen is pályáznak, köztük Carlos Sainz Jr. és Antonio Félix da Costa is, ám a GP3-as sorozat bajnoki címére pályázó Alex Lynn is mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze az energiaital-gyárosokat.

„Nagyon remélem, bízom benne, hogy elég jól dolgozom ahhoz, hogy meggyőzzem a főnökeimet, Dr. [Helmut] Markót. Remélem, hogy figyel engem és látja, hogy jól végzem a dolgom” – mondta az ifjú tehetség.

„Tudom, hogy a bajnoki cím megnyerésének sok jó vonzata lehet.”

Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke elárulta, Lynn is szerepel a listájukon, így nem csak az ifjabbik Sainz esélyes Kvyat ülésére.

„Vannak más versenyzők is” – mondta a szakember.

„Itt van Jean-Eric Vergne is, aki egy tapasztalt pilóta, aztán Carlos Sainz Jr, aki jelenleg vezeti a Renault Világsorozat 3,5 literes géposztályát – és ott van még Pierre Gasly és Lynn is.”

„Szerencsére a Red Bullnak sok gyors és ügyes versenyzője van, a következő néhány hétben pedig a Red Bull eldönti majd, ki kapja azt az ülést.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!