Alfa Romeo Racing néven folytatja a Sauber! - F1VILÁG.HU

Alfa Romeo Racing néven folytatja a Sauber!

HIRDETÉS
Alfa Romeo Racing néven folytatja szereplését a Forma-1-ben 2019-től a Sauber – jelentette be az istálló pénteken.
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Alfa Romeo Racing néven folytatja szereplését a Forma-1-ben 2019-től a Sauber – jelentette be az istálló pénteken.

A hinwili kiscsapat és az olasz gyártó tavaly lépett szövetségre egymással, 2019-ben pedig a Kimi Räikkönen – Antonio Giovinazzi párossal vágnak neki az F1-es küzdelmeknek.

A Sauber és az Alfa Romeo együttműködése pedig még szorosabbá válik: a csapat pénteken bejelentette, az idei szezon során már Alfa Romeo Racing néven vesznek részt.

„Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük, a 2019-es Forma-1-es világbajnokságon már Alfa Romeo Racing néven veszünk részt” – nyilatkozta Frederic Vasseur csapatfőnök.

„Miután megkezdtük együttműködésünket névadó szponzorunkkal, az Alfa Romeóval, csapatunk fantasztikus fejlődést ért el technikai, kereskedelmi és sportszakmai szempontból is. Ez extra motivációt jelentett a csapat minden egyes tagja számára, legyen szó akár a versenypályán, akár a svájci központban dolgozókról, hiszen a befektetett kemény munka megmutatkozott az eredményekben is.”

„Szeretnénk tovább folytatni csapatunk minden egyes részlegének fejlesztését, miközben engedjük, hogy a versenyzés, a technológia és a tervezés iránti szenvedélyünk előre vigyen bennünket.”

Az FCA Csoport ügyvezetője, Michael Manley hozzátette: „Az Alfa Romeo Racing egy új név a Forma-1 hosszú történetében. Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk a Sauberrel annak érdekében, hogy a motorsport csúcsosztályában is megmutassuk az Alfa Romeo technikai kiválóságát.”

„Ne tévedjünk: Kimi Räikkönennel és Antonio Giovinazzival az egyik oldalon, illetve az Alfa Romeo és a Sauber szakértelmével a másikon azért vagyunk itt, hogy versenyezzünk!”

Hirdetés

Az Alfa Romeo Racing február 18-án rántja le a leplet 2019-es F1-es versenyautójáról. A csapat 2018-ban a konstruktőri 8. helyen zárta a világbajnokságot.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!