Alonso: Erősek lehetünk Ausztriában - F1VILÁG.HU

Alonso: Erősek lehetünk Ausztriában

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

Optimistán várja a hétvégi Osztrák Nagydíjat a McLaren kétszeres világbajnok versenyzője, Fernando Alonso, a spanyol szerint ugyanis az új Honda-motornak köszönhetően jobb teljesítményt nyújthatnak Spielbergben.

A Honda még a héten jelentette be, hogy Stoffel Vandoorne és Alonso is használhatja majd azt az új specifikációjú aggregátot, melyet utóbbi versenyző a bakui nyitónapon már kipróbálhatott.

Az adatok alapján a harmadik specifikációjú erőforrás körönként 3 tizedmásodpercnyi javulást eredményezett Bakuban, így érthető, ha Alonso magabiztosan várja az ausztriai megmérettetést.

„Vannak okaink arra, hogy optimistábban várjuk az osztrák hétvégét” – mondta Alonso.

„Ezen a pályán nem annyira fontos a motorerő, mint néhány korábbi helyszínen, és szerintem az autónknak jobban fekszik majd a kanyargós spielbergi pálya. Szerintem keményen nyomhatjuk majd.”

„Emellett nagyon hasznos lépéseket teszünk meg az autóval – például megkapjuk a Honda harmadik motorspecifikációját, amit az Azeri Nagydíjon pénteki edzésnapján már kipróbálhattam. Minden lépés fontos, szóval eredményes hétvégére számítok, ahol ismét mindent kihozhatok majd az autómból.”

„A bakui teljesítményünk nemcsak azt mutatta meg, hogy az autónk alapjai erősek, hanem azt is, hogy a csapatunk kiválóan dolgozik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!